Hawaii – et Paradis som de fleste gerne vil opleve…

Hvorfor er Hawaii så populært lige nu for danske ferierejsende? Det har vi på Hawaiiguiden.dk spurgt den førende danske rejsearrangør på Hawaii, Nicksamerika om.

Polulu Beach - Big Island Hawaii
Big Island Hawaii

Nicksamerika har igennem de sidste 10 år sendt mere end 10.000 danskere, på en skræddersyet ferie til Hawaii. Ejeren Nicolai Nyrop Larsen ” Nick” har selv rejst Hawaii tyndt og kender de bedste hoteller, lejligheder, restauranter og udflugter på Hawaii.

Personligt har ejeren også kaldet ”Nick” lavet rejser til Hawaii som specialist I 20 år nu. Det gør det derfor let for bureauet at målrette og lave en mere personlig rejse, som passer til kunderne meget forskellige ønsker.

Typisk laver vi rejser til kunder som vil have garanti for gode rejseoplevelser fx Familier, seniorer og romantiske par udtaler ejeren Nick.

Læs også – Vil du have 100 vis af gratis rejsetips til Hawaii læs her!

Det vores kunder efterspørger mest lige nu er kombinations rejser, hvor mindst 2 Hawaii øer indgår, så man får lidt mere for pengene og langt flere naturoplevelser. Nogen kunder efterspørger endda også tilkøb af fx San Francisco/ Los Angeles eller New York i kombination med Hawaii, udtaler “Nick”

De mest populære udflugter på de 4 øer, er fx den aktive vulkan på Big Island, hvor bla. Filmen Abernes Planet er optaget, man kan faktisk gå ned I det vulkan krater, hvor noget af filmen er optaget. Big Island Hawaii er også øen hvor den sidste Indiana Jones film er indspillet. På Maui har de noget af Hawaii bedste snorkling og øen er rigtigt god til familier med mange børnevenlige strande og lejligheder. Nogen af de lejligheder Nicksamerika har et direkte samarbejde med, kan vores kunder svømme med havskildpadder direkte fra stranden hvor de bor. Det bliver man aldrig træt af udtaler Nick.

Kauai - Hawaii
Kauai på Hawaii

Kauai er den mindste af de største Hawaii øer og også den ældste af dem, det gør denne ø unik på den måde at den er ekstra frodig og grøn, mange vejskilte på øen kan ikke ses grundet slyngplanter og andet flora har magten på denne smukke og intime Hawaii ø.

Oahu er en super god Hawaii ø at få med på sin rejse, grundet de fleste kunder kender den og mange har hørt om Waikiki Beach og Pearl Harbor. Den er lidt mere civiliseret end de andre Hawaii øer, derfor syntes Nicksamerika aldrig Oahu skal stå alene, men vi anbefaler altid Oahu i en kombination med nogen lokale øer fx Maui og Big Island, det vil give en mere varieret og autentisk oplevelse af Hawaii.

Gør som 10.000 vis af andre danskere, få hjælp af Nickamerika til en personlig Hawaii rejse