Et udvekslingsophold på Hawaii byder på sol og sommer hver dag

Hvis du gerne vil opleve Hawaii som teenager, kan du tage på udveksling på øerne. Du kan selv finde en værtsfamilie på øerne og stadig få en organisation til at stå for alt det praktiske.

Udvekslingsophold på Hawaii

De fleste af os har vist siddet en grå og regnfuld dag og drømt os væk til sol og varme. Hvis du gerne vil prøve, hvordan det er at have sol og sommer hele året, kan du tage på et udvekslingsophold til Hawaii. Den amerikanske østat har nogle helt andre temperaturer, end vi har her i Danmark. Det er med til at gøre, at du får en noget anderledes oplevelse, end hvis du tog på udveksling et sted, hvor de har fire årstider, lige som vi har herhjemme.

Sådan kan du komme på udveksling på Hawaii

Der er ikke så mange organisationer, der sender studerende til Hawaii. Derudover er der mange organisationer, der ikke giver dig mulighed for selv at vælge, hvor du vil hen. Du kan typisk vælge, hvilket område eller hvilken stat du gerne vil til, men ikke mere specifikt end det.

Det kan derfor være din bedste mulighed, at du selv finder en værtsfamilie på Hawaii. Værtsfamilien kommer til at være din base i løbet af opholdet og er helt sikkert en af grundene til, at dine forældre sender dig afsted med ro i sindet.

Udveksling på Hawaii i USA

Finder du selv en familie, kan du stadig få en organisation til at stå for alt det praktiske. Det kan for eksempel være IntoHighschool, der har stor erfaring med at sende unge til USA. De har derfor godt styr på visumregler og reglerne for, at du kan komme til at gå på en amerikansk high school – noget af det, der kan være besværligt for dig at finde ud af på egen hånd. Derfor er det rigtig rart for dig, at du får deres hjælp. Læs mere om deres program her.

Et ophold fyldt med oplevelser

Når du tager på udveksling, kommer det selvfølgelig først og fremmest til at handle om, at du går i skole og har en hverdag med din værtsfamilie og dine venner. Det kommer dog til at være en helt anden form for hverdag, hvilket vil være en stor del af din oplevelse.

Oplevelser på Hawaii

Derudover kommer der også til at være tid til at tage på opdagelse. Det kan være sammen med din værtsfamilie, der gerne vil tage dig med ud for at udforske øerne. Kan du køre bil, har du også gode muligheder for at udforske dem på egen hånd sammen med dine venner.

Welcome Camp i New York

Alle ophold i USA starter med, at du kommer på en otte dages Welcome Camp i New York. Du kommer dermed ikke kun til at opleve Hawaii på sådan en tur. På campen er du sammen med andre, der skal på udveksling i USA. I lærer både om kulturen i landet og tager på sightseeing i byen. Det kommer derfor virkelig til at være et udvekslingsophold, der er fyldt med oplevelser.